СК «Арсенал Страхування» здійснила виплату в розмірі 711 021,42 грн. за договором КАСКО

4 хв. 17 серпня 2016
СК «Арсенал Страхування» здійснила виплату в розмірі 711 021,42 грн. за договором КАСКО

Нещодавно СК «Арсенал Страхування» виплатила 711 021,42 грн. своєму клієнту. Зазвичай, обставини складаються так, як ми цього найменше очікуємо. Власник автомобіля AUDI A8, як завжди, їхав по своїх справах знайомим маршрутом. Несподівано, з другорядної дороги, порушивши правила дорожнього руху, на головну смугу виїхав ВАЗ 2108, спричинивши ДТП. У результаті аварії були пошкоджені обидва автомобілі.

Вартість автомобіля нашого клієнта становить 1 млн. 850 тис. грн. За оцінками експертів СТО, сума на відновлення AUDI A8 склала 711 021,42 грн. Згідно з умовами договору КАСКО, власник отримав виплату на відновлення автомобіля в повному обсязі.

Як пізніше виявилося, у водія ВАЗ 2108, винуватця ДТП, був відсутній навіть поліс «Автоцивілки», що покриває матеріальну шкоду, заподіяну чужому транспортному засобу. Таким чином, якби у нашого клієнта не було оформлено страхового полісу КАСКО, вся відповідальність за скоєне ДТП та матеріальне відшкодування в сумі понад 700 тис. грн. впали б на плечі власника «вісімки». Які були б наслідки та терміни виплати, залишається тільки здогадуватися, але завдяки полісу КАСКО від СК «Арсенал Страхування» нашому клієнту вдалося швидко отримати компенсацію за неочікувані збитки, а винуватцю – уникнути великих матеріальних проблем.

КАСКО гарантує повний захист від будь-яких випадковостей. ОСНОВНІ УМОВИ СТРАХУВАННЯ КАСКО:

- Франшиза 0% за ризиком ДТП. Вам нічого не потрібно відшкодовувати самостійно.

- Ремонт на авторизованому СТО. Будьте впевнені у якості автосервісу, що обслуговує Ваш автомобіль!

Будь-який водій на законних підставахНе важливо, хто знаходився за кермом під час настання страхової події: Ви, Ваш чоловік, або навіть подруга, – за наявності водійського посвідчення, страховий договір залишається дійсним.

- Виплата відшкодування без урахування фізичного зносу. З часом Ваше авто «зношується», – а ми відшкодуємо вартість нових запасних частин.

Неагрегатна страхова сумаСкільки б у Вас не було аварій і відшкодувань при страхових випадках, Ви отримаєте всю суму страхового відшкодування без врахування попередніх виплат.

Нагадаємо, що нещодавно СК «Арсенал Страхування» запустила принципово новий, ексклюзивний на ринку страхування України продукт для жінок – КАСКО «АвтоЛеді». Це повноцінний страховий поліс, розроблений спеціально для Леді, з урахуванням усіх Їхніх потреб, створений вирішити будь-які проблеми в дорозі.

Вам може бути цікаво:

Останні новини та статті