СК «Арсенал Страхування» виплатила клієнтам майже 1 млрд грн за 2023 рік

13 лютого 2024
СК «Арсенал Страхування» виплатила клієнтам майже 1 млрд грн за 2023 рік

Страхова компанія "Арсенал Страхування" за 2023 рік виплатила майже 1 мільярд гривень страхових відшкодувань своїм клієнтам. Цей факт не тільки підкреслює оперативне виконання зобов'язань під час війни в Україні, але й підтверджує лідерські позиції національного страховика на українському ринку

 

Найбільша частка виплат припадає на страхування КАСКО та Автоцивілку – 697 млн грн та 138 млн грн, за договорами медичного страхування та страхування туристів було виплачено 90,9 млн грн. та 3,8 млн грн. відповідно.

А ще це означає, що:

 

✅ понад 13 000 водіїв відремонтували свої автівки за рахунок страховки КАСКО;

 

✅ понад 4 000 власників постраждалих авто отримали відшкодування на ремонт за полісами Автоцивілки.

 

✅ більше 100 000 людей отримали медичну допомогу та ліки за полісами медичного страхування.

 

Та це й ще не все.

Сумарно спеціалістами компанії  було врегульовано понад 125 ТИСЯЧ страхових випадків.

 

За результатами виплат 9 з 10 наших клієнтів порекомендовали нашу компанію своїм друзям (за оцінками незалежного дослідження компанії Revisior).

 

«Арсенал Страхування» – компанія зі 100% українським капіталом, яка входить до ТОП 3 на ринку КАСКО та 18 років успішно функціонує на ринку, виплачуючи щодня 5 млн грн відшкодувань.

У 2023 р. «Арсенал Страхування» обрали більше ніж 350 тис. клієнтів.

 

Ми докладаємо максимум зусиль, щоб від моменту настання страхової події до моменту виплати пройшло мінімум часу. Про це свідчить середній термін виплати 5 днів. Найшвидша виплата у 2023 році склала 2 дні.

 

Разом з тим, ми використовуємо процеси електронного документообігу (підписати договір можна через Дію) та дистанційного передстрахового огляду (завдяки співпраці з Object Control огляд провести можна через додаток), що дозволяє страхування перекладати в онлайн, включаючи можливість купувати страховку, врегульовувати страхові випадки та отримувати виплати. 

Останні новини та статті