СК «Арсенал Страхування» відшкодувала клієнтам збитки у розмірі 1 594 598,4 грн. за ризиком викрадення автомобілів

6 хв. 03 листопада 2016
СК «Арсенал Страхування» відшкодувала клієнтам збитки у розмірі 1 594 598,4 грн. за ризиком викрадення автомобілів

Нещодавно СК «Арсенал Страхування» виплатила понад 1,5 мільйон гривень своїм клієнтам за фактом викрадення автомобілів. Перший випадок трапився 30 серпня в місті Черкаси на вулиці Байди Вишневецького. Власник автомобіля Lexus RX350, як зазвичай, близько 18:00 залишив свій автомобіль на стоянці, що не охороняється, неподалік від дому. Наступного ранку о восьмій годині, прийшовши на стоянку, він побачив лише порожнє місце там, де ще вчора стояло його авто. На щастя, автомобіль був застрахований за програмою КАСКО «ALL RISKS» на свою реальну ринкову вартість. Згідно з договором страхування, франшиза по ризику викрадення становила 5%, тому власник отримав відшкодування у сумі 786 600,00 грн.

Ще один випадок трапився в Києві. Чоловік приїхав до столиці у відрядження. Близько 21:00 водій залишив автомобіль на паркінгу готельно-ресторанного комплексу «Кідев». Вранці автомобіля вже не виявилося на місці стоянки. В результаті СК «Арсенал Страхування» виплатила 807 998,40 грн.

Обидва клієнти залишились задоволеними послугами компанії. Та, на жаль, статистика викрадень автомобілів залишається невтішною. Тому існують різні способи для кращого захисту та безпеки свого транспорту: ставити автомобілі на стоянки, що охороняються, встановлювати додаткові системи захисту, страхувати від ризику викрадення.

Популярністю серед клієнтів СК «Арсенал Страхування» є оформлення полісу КАСКО – страхування вашого автомобіля від непередбачуваних ризиків, які можуть виникнути у процесі експлуатації автомобіля, в тому числі і викрадення. Поліс КАСКО покриває такі випадки:

- Незаконне заволодіння транспортним засобом шляхом крадіжки, грабежу, розбійного нападу. Незалежно від розташування транспортного засобу − в будь-який час, в будь-якому місці.

- Будь-яке пошкодження або знищення транспортного засобу, його окремих частин або додаткового обладнання внаслідок ДТП, протиправних дій третіх осіб, стихійного лиха, пожежі, вибуху, падіння на транспортний засіб сторонніх предметів та ін.

Вам може бути цікаво:

Останні новини та статті