СК «Арсенал Страхування» відшкодувала близько 70 тис грн. компанії «Галхімімпекс» внаслідок ДТП

4 хв. 02 березня 2017
СК «Арсенал Страхування» відшкодувала близько 70 тис грн. компанії «Галхімімпекс» внаслідок ДТП

8 січня 2017 року СК «Арсенал Страхування» здійснила виплату обсягом 69 222 грн. Страховий випадок трапився із одним з транспортних засобів автомобільного парку «Галхімімпекс».

MERCEDES-BENZ GLE 350D COUPE 4MATIC був застрахований за програмою КАСКО «ALL RISKS», що включає в себе всі ризики та нульову франшизу. Так як автомобіль відноситься до преміум-сегменту, на ньому була встановлена спеціальна система захисту «BENISH GUARD», як бонус від страхової компанії.

Після того, як компанія відшкодувала необхідну для ремонту суму, ми отримали такі слова подяки від колективу компаній «Галхімсервіс» та «Галхімімпекс»: «Ми висловлюємо слова вдячності за професійне та якісне обслуговування працівникам Івано-Франківської регіональної дирекції Легінь Олександрі і Лукач Вероніці та компанії «Арсенал Страхування» в цілому за належне та швидке виконання своїх обов’язків згідно умов договору. Не помилимося, якщо скажемо ствердно, що ваша компанія на сьогодні – один з кращих гравців на ринку страхування! Дякуємо за співпрацю».

Нам завжди приємно отримувати хороші відгуки, адже задоволені клієнти – це найкращий показник того, що компанія якісно виконує свою роботу та рухається у вірному напрямку.

Вкотре підтверджується, що страхова програма КАСКО «ALL RISKS» гарантує матеріальну підтримку у разі непередбачуваних подій, а супутникова система «BENISH GUARD» – додатковий захист від викрадення.

ОСНОВНІ УМОВИ СТРАХУВАННЯ КАСКО:

- Франшиза 0% за ризиком ДТП.

- Ремонт на авторизованому СТО.

- Будь-який водій на законних підставах. Не важливо, хто знаходився за кермом під час настання страхової події. Страховий договір залишається дійсним.

- Виплата відшкодування без урахування фізичного зносу. З часом авто «зношується», – а ми відшкодуємо вартість нових запасних частин.

- Неагрегатна страхова сума. Ви отримуєте всю суму страхового відшкодування не залежно від кількості попередніх аварій та виплат.

Вам може бути цікаво:

Останні новини та статті