Нагороди рейтингу "TOP-100: Рейтинги найбільших" та delo.ua: СК "Арсенал Страхування" отримала нагороди в двох номінаціях

19 березня 2024
Нагороди рейтингу "TOP-100: Рейтинги найбільших" та delo.ua: СК "Арсенал Страхування" отримала нагороди в двох номінаціях

28 лютого Страхова Компанія "Арсенал Страхування" отримала визнання від видатних фахівців та аналітиків галузі.

Бізнес-портал delo.ua та журнал "TOP-100: Рейтинги найбільших" визначили рейтинг найкращих страхових компаній.

Наші нагороди включають:

Золото в номінації "Найкращий клієнтський сервіс та врегулювання збитків". Ця нагорода підкреслює високі стандарти обслуговування клієнтів та ефективноге вирішення будь-яких питань, пов'язаних зі страхуванням.

Срібло в номінації "Автостраховик року в Каско". Ця нагорода є визнанням експерності у сфері автострахування, підтверджуючи здатність забезпечувати надійний захист для клієнтів у сфері страхування КАСКО.

Ми вдячні всім нашим клієнтам та партнерам за їх довіру та спільну роботу. Ці нагороди є свідченням нашої постійної праці та зусиль задля надання найкращих страхових послуг у сучасному ринковому середовищі.

Про компанію

СК «Арсенал Страхування» входить у ТОП-3 страхових компаній України на ринку КАСКО. Щодня компанія здійснює страхових виплат на суму понад 3 млн. грн. Середній термін виплат складає 5 робочих днів.

 

arsenal-ic.ua

facebook.com

instagram.com

Останні новини та статті