За підсумками діяльності за 2014 СК «Арсенал Страхування» зберігає провідні позиції на ринку страхування

3 хв. 27 березня 2015
За підсумками діяльності за 2014 СК «Арсенал Страхування» зберігає провідні позиції на ринку страхування

Компанія виконала поставлені цілі і, незважаючи на складну ринкову ситуацію, завершила рік з позитивними фінансовими показниками.

Основні результати діяльності СК «Арсенал Страхування»:

− отриманий чистий прибуток − 23,2 млн. грн .;

− обсяг зібраних страхових премій – 626,95 млн. грн .;

− врегульовано більше 22 тисяч страхових подій, за якими виплачено 127,47 млн. грн. страхових відшкодувань.

Активи Компанії зросли в порівнянні з 2013 роком на 40%, досягнувши 473, 86 млн. грн., ту ж тенденцію продемонстрували і страхові резерви − зростання на 30% з підсумковим показником 228,84 млн. грн.

Високий рівень платоспроможності Компанії забезпечує 2-х кратне перевищення фактичного запасу платоспроможності (166,1 млн. грн.) над його нормативним значенням (81,8 млн. грн).

Структура страхового портфеля Компанії демонструє зважений підхід до управління ризиками. За підсумками 2014 р. половину всього обсягу страхових премій складають страхування майна (26%) і страхування КАСКО (24%). При цьому частка страхування майна зросла з 19% до 26% порівняно з минулим роком, а частка КАСКО залишилася практично на тому ж рівні, додавши лише 1%. Знизилася частка страхування від нещасних випадків з 30% до 15%, поступившись місцем ОСЦПВ і медичному страхуванню, частки яких збільшилися і склали 8% і 5% відповідно.

Клієнтська база СК «Арсенал Страхування» за результатами 2014 р. складає більше 3 млн. укладених договорів страхування.

«Зараз для ринку страхування, як і для багатьох інших галузей, настав складний період. Основне завдання, яке стоїть перед нами сьогодні − не нарощувати страхові премії, а утримати страховий портфель, зберегти позиції на страховому ринку України і при цьому надавати бездоганний сервіс та обслуговування для наших клієнтів. Ми віримо в майбутнє нашої країни і плануємо і надалі розвивати бізнес та створювати максимально якісні послуги». − зазначає Голова Правління СК «Арсенал Страхування» Сергій Авдєєв.

Останні новини та статті